Despre noi

Home > Despre noi

     DistinctStyle a fost infiintat pentru a etala si promova experienta cumulata de-a lungul anilor si de a prezenta un nou etalon al elegantei in conceperea si realizarea de amenajari interioare si exterioare.

     Intr-o perioada in care profesionistii in constructii si proiecte de case intampina dificultati in a satisface cererea de astfel de servicii, DistinctStyle, printr-un sistem organizat de abordare a fiecarui proiect si a fiecarui client, ne-a permis sa ne imbunatatim serviciile. Astfel, la momentul actual, fiind una dintre cele mai competitive firme de pe piata, putem satisface orice gama de clienti printr-un profesionalism sustinut in timpul executiei.

     DistinctStyle examineaza si analizeaza cu atentie specificatiile dumneavoastra si propune variante de constructie/design in functie de viziunea si cerintele dumneavoastra. Suntem capabili sa alegem o mare varietate de propuneri si sa sugeram solutii atat creative cat si functionale. Impreuna cu arhitectul/designerul nostru va stam la dispozitie pentru orice idee constructiva ce doriti sa o puneti in aplicare.

     La DistinctStyle exista o supraveghere stricta a procesului de amenajare pana la terminarea proiectului/lucrarilor. Oferim rapoarte de progres periodice, impreuna cu fotografii, pentru fiecare faza de amenajare. Lucrand in acest fel, reusim sa amenajam spatii sigure si functionale iar dumneavoastra o sa fiti instiintati permanent de evolutia proiectului/lucrarilor.


     Pentru fiecare proiect, DistinctStyle foloseste materiale de calitate, specifice fiecarei operatii, selectate din ofertele colaboratorilor. Asttfel, se vor realiza finisaje de exceptie, fara a exista probleme majore in timpul si mult timp dupa terminarea proiectului. De aceea, DistinctStyle ofera o garantie extinsa a tuturor lucrarilor executate.

     DistinctStyle pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu amenajarilor - arhitect, designer si ingineri de proiectare, zidari, montatori gips-carton, montatori placi ceramice si piatra naturala, montatori tapet, zugravi, montatori parchet clasic si modern, montatori instalatii termice si sanitare, electricieni, montatori pavimente ne stau la dispozitie in realizarea proiectelor.

     Anii nostri de experienta in amenajari de case, vile, spatii comerciale, spatii de birouri, hoteluri, pub-uri si restaurante asigura continuitatea standardelor ridicate ale serviciilor, astfel incat nivelul de calitate asteptat de catre clientii nostri sa nu fie compromis.

     Filozofia DistinctStyle asigura clientului un mod de lucru sanatos, durabil si nu in ultimul rand, calitativ.

     DistinctStyle va presta munca de calitate, cu o inalta performanta profesionala si va face eforturi in realizarea proiectului dumneavoastra.

     Distinct
Style - investiti cu noi in confortul si linistea dumneavoastra!


Clientii nostri

Avem lucrari realizate pentru clientii nostri din toata tara
vezi clientii nostri